Opis proizvoda

Air Bubble folija

 • AIR BUBBLE – mehuričasta folija poznata kao pucketava ili folija sa vazdušnim jastučićima može se proizvoditi kao dvoslojna (AB II), troslojna (AB III), antistatic dvoslojna (AB-A II) i antistatic troslojna (AB-A III) folija.
  Najpouzdanije je rešenje za pakovanje i zaštitu lomljivih proizvoda, kao i proizvoda kod kojih treba izbeći površinska ili neka druga oštećenja.
  Debljina AB folije može biti 35-120gr/m², a debljina AB-A (antistatic) folije 55-120g/m² i površinske otpornosti 10 x 8-14ohm.
  Dimenzije rolne AB folije namotane na papirnu hilznu mogu biti: 0,5-1,5m širine i 50-200m dužine namotaja, ali i manje od navedenih u skladu sa specifičnostima primene.
  Prečnik mehurića standardne AB folije je Ø10mm, ali može biti i Ø25mm pod nazivom BIG BUBBLE FOLIJA, standardnog pakovanja – širine 1,5m i dužine 50m.
  AIR BUBBLE (AB II/III + AL PET) folija izrađena od tri sloja mehuričastog filma i sa jedne strane laminirana metaliziranim aluminijumskim slojem je krovni izolator dobrih karakteristika (laminirana strana odbija toplotu, jednostavna za obradu i montažu, paroneporpusna, vdonepropusna, bez mirisa, otporna na razne hemikalije, velika elastičnost i mala težina).